Mijn naam is Robert van Wieren, ik ben in 1966 geboren te Den Haag, 30 Jaar geleden heb ik mijn entree gemaakt in het beveiligingsvak als installatie- en servicemonteur bij de toenmalige PTT Telecom Alarmering (later gewijzigd in KPN Risicom). Na een aantal jaren ben ik naar Steegman Elektrotechniek overgestapt.

Bij Steegman volgde ik de opleiding TBV en ontwikkelde ik mijzelf verder in de beveiliging tot inbedrijfsteller. Omdat mijn ambitie verder ging, ben ik via een kleine installateur uit Delft in 2004 bij Imtech in de functie van Senior Engineer in dienst getreden en uiteindelijk tot Projectleider uit gegroeid.

De meeste kennis heb ik bij Imtech opgedaan. Mijn manager stimuleerde mij om opleidingen te volgen met betrekking tot brandbeveiliging. Begonnen met installatie deskundige Brand waarna ik het diploma Projecteringsdeskundige Brand heb behaald, gevolgd door de opleidingen Projecteringsdeskundige CCTV en Ontruiming.

Bij Imtech ontwierp ik o.a. de brand- en ontruimingsinstallaties van de ministeries van  Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties te Den Haag en de beveiligingsinstallaties van de  vessel MV YAS.

Kort na het faillissement van Imtech ben ik als projectleider in dienst getreden bij Trigion brand- en beveiligingstechniek (TBBT) waar ik betrokken was bij het ontwerp van onder andere de brand- en ontruimingsinstallaties van  B30, een Rijksmonument in Den Haag en de brand-, ontruimings- en CCTV-installaties van  de nieuwe rechtbank te Amsterdam (NACH).

Ontwerpen kunnen worden uitgewerkt in AutoCad of MS Visio. Tevens heb ik kennis van MS Office, Word, Excel, Power Point en Navision

In januari 2018 heb ik mijn eigen bedrijf RvWieren Project Services opgericht en bied ik mijn kennis en diensten aan als zelfstandig projectleider / engineer in de brand- en beveiligingstechniek aan bedrijven die tijdelijke krachten voor hun projecten zoeken en niet de juiste mensen in huis hebben.

In 2004 heb ik mijn vrouw, Carla, leren kennen samen hebben we twee zoons Dennis en Sem. In april 2010 zijn wij getrouwd en we zijn ontzettend gelukkig met elkaar. Ik ben al meer dan 30 jaar een enorme Formule 1 fan en voetbal nog actief bij de vaders van  Forum Sport in Voorburg