Nieuws

Voorburg 11 maart 2021

Vanaf heden kunt u bij RvWieren Project Services ook terecht voor het leveren en aanleggen van diverse Security installaties. Heeft u interesse in een Inbraakinstallatie, CCTV systeem, toegangscontrole of Intercom. Wij kunnen in principe iedere installatie leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden.

Voorbeeld Inbraakinstallatie
voorbeeld van een CCTV systeem

Wij zijn te bereiken via ons contact formulier of stuur een mail met uw gegevens naar info@rvwieren.nl en wij nemen z.s.m contact met u op.

Mvg, Robert van Wieren

Voorburg 14 juli 2019

RvWieren Project Services is vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe sponsor van Forum Sport VE2.
De komende twee jaar loopt Veteranen 2 van Forum Sport, bekend als het meest fitte veteranen-elftal van Leidschendam-Voorburg, in splinternieuwe tenues. RvWieren Project Services is de komende twee jaar sponsor van dit hechte vriendenteam. Tijdens de jaarlijkse seizoen afsluitende BBQ werd het contract ondertekend. ‘Op deze manier probeer ik mijn naamsbekendheid te vergroten en het is ook gewoon leuk dit team te sponsoren’ vertelt Robert van Wieren die al van jongs af aan voetbalt bij Devjo, de voorganger van Forum Sport. 
Klik hier voor het nieuwsbericht.